Saldžios bulvės Kalėdiškai

Saldžias bulves galėčiau valgyti kiekvieną dieną po tris kartus! Šiuo metu esu ,,pasinešusi" ant saldžių bulvių, bet paskutiniu metu nusibodo tas pats paruošimo būdas, todėl norėjau pabandyti pasigaminti jas kažkaip kitaip, įdomiau ir rezultatas buvo PUIKUS. Dabar taip paruoštas jas labiausiai ir mėgstu. Dalinuosi su Jumis šiuo paprastu receptu ir tikuosi Jums patiks!


Jums reikės:

- 3 saldžių bulvių (apie 500 g.)
- 3 didelių šaukštų alyvuogių aliejaus
- 1 šaukštelio cinamono
- 0,5 šaukštelio druskos
- 0,5 šaukštelio pipirų
- kelių šakelių rozmarino

Paruošimas:

Supjaustyti bulves į plonus griežinėlius. Supilti aliejų, visus prieskonius ir sumaišyti. Ant skardos, išklotos kepimo popieriumi išdėlioti griežinėlius ir kepti apie 40 min. 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kepant reikia visada stebėti, nes saldžios bulvės labai greitai gali sudegti. Skanaus!








Komentarai

Populiarūs įrašai