Uogų bandelės | Berrie Muffins

Sveiki, skaitytojai!

Šiandienos receptas kilo iš didelio noro suvalgyti ką nors saldaus ir skanaus prie arbatos puodelio. Bandelėmis iš parduotuvės sau mėgautis neleidžiu, todėl sukantis iš padėties gimė štai toks receptas, o svarbiausia - saldumynų noras buvo nugalėtas! Šiam receptui naudojau tiesiog viską ką radau namų spintelėse - rezultatas tikrai išėjo super! Bandelės purios, skanios ir puikiai kvepia.


Taigi šiom bandelėm reikės:

- 130 g. avižų dribsnių
- 100 g. natūralaus jogurto
- 2 kiaušinių
- 50 g. graikinių riešutų
- 50 g. kukurūzų miltų
- 100 g. uogų (šaldiklyje turėjau šaldytų vyšnių ir aviečių)
- 3 g. sodos
- 1 bananas
- 2 valgomieji šaukstai kokoso aliejaus
- 100 ml. vandens
- Saldiklis pagal skonį (aš naudojau vieną valgomąjį šaukštą agavų sirupo)


Paruošimas:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių.
2. Avižas, jogurtą ir vandenį sumaišykite ir palikite 3 min. išbrinkti.
3. Kol avižos brinksta, susipjaustome bananus ir graikinius riešutus (kas nemėgsta šių riešutų, nes pažįstu ne vieną žmogų nemėgstančių jų, juos galima pakeisti bet kokiais kitais jūsų mėgstamais).
4. Išbrinkus avižom, į masę sudedame riešutus, bananą, kukurūzų miltus, uogas, saldiklį, kaušinius ir išmaišome.
5. Į mažą dubenelį įdedam šaukštą jogurto ir sodą, taip ją ,,nugesiname".
6. Į masę įmušam du kiaušinius, įdedam nugesintą sodą, kokosų aliejų ir viską gerai išmaišome.


7. Sudedam masę į formeles, pašauname į orkaitę ir kepame 35 min. Po 35 min. turime tokias skanias ir SVEIKAS bandeles/keksiukus:



Skanauuuus!

Instagram: @serieva
P.s. Sekantys mane per instagram - visada sužino pirmieji apie mano naujus receptus čia, todėl, jeigu ir tu nori viską sužinoti pirmas - pasek mane čia! :)
___________________________________________________________________________________________________________

Hello, Readers!

I created todays recipe of craving something sweet and tasty with my cup of tea. In this recipe I used everything what I found in my kitchen - the result came out really really good!

For this recipe you need:

- 130 g. oat flakes
- 100 g. natural yoghurt
- 2 eggs
- 50 g. walnut
- 50 g. corn flour
- 100 g. berries (I had frozen cherries and raspberries)
- 3 g. baking soda
- 1 banana
- 2 tb.s. coconut oil
- 100 ml. water
- Sweetener to taste (I use one tablespoon of agave syrup)

Preparation:

1. Preheat oven to 160 degrees.
2. Mix oats, yogurt and water and leave for 3 minutes to swell.
3. While oats swells, cut banana and walnuts (those who don’t like walnuts they can change it with other favorite nuts).
4. Add the nuts, corn flour, banana, sweetener, eggs and mix.
5. In a small bowl add a spoon of yogurt and baking soda, mix it.
6. In the oats mass add two eggs, yogurt and soda, coconut oil and mix everything very well.
7. Put the mass into cupcake molds and put it into the oven, bake for 35 minutes. After 35 min. we have such a tasty and healthy muffins / cupcakes.

Enjoy!

Instagram: @serieva


P.S. Follow me on Instagram and stay updated on my newest blogposts! :)

Komentarai

Populiarūs įrašai