Traškučiai iš obuolių | Banana chips 2

Antrasis receptas apie sveikus traškučius. Šie gali būti dar vienas pakaitalas traškučių, kurie yra parduodami parduotuvėse, kaloringi ir labai nesveiki jums. Šiems reikės tik trijų ingridientų, paruošiami jie paprastai ir labai greitai. Traškučiai gaunasi traškūs ir lyg karamelizuoti. Būtent šių, nuotraukoje matomų traškučių net neparagavau, nes grįžus namo jie buvo visi suvalgyti namiškių, supratau, kad ne man vienai jie taip patiko.... :)



Taigi, reikės tik:

- Bananų (skaičius priklauso nuo norimo kiekio traškučių, man tiek, kiek matote nuotraukose, gavosi iš trijų bananų)
- Pusės citrinos sulčių
- Cinamono pagal skonį (jeigu nemėgstate cinamono, tai galite jo ir nedėti)

Paruošimas:

1. Orkaitę įkaitinti iki 100 laipsnių.
2. Supjaustyti bananus plonais griežinėliais. Kuo plonesniais supjaustysite, tuo traškesni jie gausis.


3. Bananų griežinėlius išmaišyti su citrinos sultimis, cinamonu.


4. Išdėlioti griežinėlius, kad nesiliestų, ant kepimo popieriaus. Pašauti į orkaitę ir kepti 50 min.




Skanaus!

__________________________________________________________________________________________________________

The second recipe of healthy chips! You need only three ingredients and they are very quick to make. Chips comes out crispy and caramelized.... :)

So, you need:

- Banana (the number depends of amount of chips you want to make. I used three banana)
- Juice of half a lemon
- Cinnamon to your taste

Preparation:

1. Preheat the oven to 100 degrees.
2. Cut the bananas into thin slices. If you cut thiner slices you will get the crispier chips.
3. The banana slices mixed with lemon juice and cinnamon.
4. Arrange slices on the baking paper (they can’t touch with each other). Put into the oven and bake for 50 minutes.

Enjoy!

Instagram : @serieva
Facebook: Ieva Serevičiūtė
E-mail: isievutess@gmail.com

Komentarai

Populiarūs įrašai